Je bent van harte welkom

We zijn graag je trainer, coach, je trainingsacteur of je HRD-adviseur. Geen vraag of situatie is ons vreemd. Stuk voor stuk houden wij van ons werk. Ook werken we met veel plezier en regelmatig met elkaar samen. En we kunnen van elkaar op aan. Deelnemers zeggen wel eens dat onze chemie aanstekelijk werkt tijdens het leerproces.

Daarnaast doen wij continu aan zelfontwikkeling, intervisie en wisselen we kennis uit. Dat houdt ons up-to-date en betrokken met wat we doen. We zijn (Post)HBO/WO opgeleid op het gebied van onder meer: de Positieve Psychologie, Contextuele Psychologie en Cognitieve Psychologie, Spel en communicatie.

Onze normen in het leveren van kwaliteit, resultaat en een positieve leerervaring zijn hoog. Als we iets voor jou of je organisatie kunnen betekenen, horen we het graag. Je bent van harte welkom!

Simone Rietman
Simone RietmanEigenaar & Senior trainer/coach
Erik Rietman
Erik RietmanManager Operations
Dideke Ros
Dideke RosSenior trainer/coach
Erna van Lingen
Erna van LingenSenior trainer/coach
Willeke Visser
Willeke VisserTrainingsacteur % Co trainer
Ginie Koopmans
Ginie KoopmansTrainingsacteur
Leo van Esch
Leo van EschTrainingsacteur
martijn Oversteegen
martijn Oversteegen Trainingsacteur
Marleen Rottier
Marleen RottierSenior Trainer
Lucien Ost
Lucien OstTrainingsacteur & co-trainer
Jimmy Roemer
Jimmy RoemerTrainingsacteur
Martine Kennis
Martine KennisTrainingsacteur & co-trainer
Roel Goudsmit
Roel GoudsmitTrainingsacteur
Simone Rietman
Simone RietmanEigenaar & Senior trainer/coach

Over de oprichter

Simone Rietman is oprichter en eigenaar van De Leercompany. Zij begeleidt met veel compassie mensen en organisaties in hun gewenste richting. Al 16 jaar. Op individueel niveau, in groepsverband en op organisatieniveau. Zij ondersteunt professionals en organisaties bij het maken van waardegedreven, betekenisvolle keuzes en bewegingen. Bij het (her-)ontdekken en optimaal benutten van potentieel. En bij het begeleiden van organisaties tijdens de ontwikkeling van een lerende organisatie. Haar interventies en begeleiding tijdens verander- en transitieprocessen, trainingen en coaching zorgen voor impact. Simone staat bekend om haar scherpe analyses en haar natuurlijk vermogen om te verbinden.

Kenmerkend voor haar werkwijze is haar positieve benadering en een integrale kijk op het individu, team en organisatie. Zij kijkt naar het grote geheel en de context waarbinnen verandering plaatsvindt. Haar deskundigheid, oordeelvrije houding en authenticiteit maken dat mensen zich snel uitgenodigd voelen en aan haar verbinden. Dit maakt haar een veelgevraagd sparringpartner, trainer en coach.